•  

   

  Transferfactors

 • Wat zijn transfer factors ?

  Het begin

  4Life is opgestart in de vroege jaren '90 toen David Lisonbee, CEO en oprichter, een verwijzing naar een octrooi voor iets genaamd "Transfer Factors" had ontdekt.

   

  Transfer Factors zijn géén vitaminen, mineralen, kruiden of fruit. Het zijn boodschapmoleculen die wellness informatie weten over te brengen.
  Zij helpen en ondersteunen het behoud van het algemeen welzijn.

   

  Transfer Factors vindt men terug in zoogdieren en vogels.
  4Life onttrekt Transfer Factors uit het colostrum en eigeel.

  Transfer Factors

  Het 4Life Transfer Factor ® verhaal is een verhaal van wetenschappelijke innovatie, onderzoek, en de vooruitgang in de wereld van producten voor het immuunsysteem.

   

  Transfer factoren werden oorspronkelijk ontdekt door de New York University onderzoeker dr. H. Sherwood Lawrence in 1949. Dr Lawrence, een pionier op het gebied van immunologie, was zeer gediplomeerd in zijn vakgebied. Lawrence's studie van hoe reactie van het immuunsysteem kan worden overgedragen van de ene entiteit naar de andere verstrekte de basis voor één van de belangrijkste gezondheidsontdekkingen van onze tijd - transfer factoren.

   

  In de vroege jaren 1990, begon David Lisonbee, 4Life oprichter en CEO, met een reis naar een betere ondersteuning voor zijn eigen gezondheid. Hij was gefrustreerd geraakt met de resultaten van de vele natuurlijke producten. Tijdens zijn achtervolging botste hij op een onderzoek van Transfer Factoren.

  David ontdekte uit de eerste hand de waarde van deze educatieve moleculen als de basis voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

  Vanwege het succes dat hij met zijn eigen gezondheid als gevolg van transfer factoren ondervond, presenteerde David deze informatie aan zijn vrouw Bianca.

  Ze wisten dat dit iets was dat de kracht had om de levens van duizenden mensen te veranderen. In 1998, lanceerden David en Bianca 4Life Research ™ en introduceerden het eerste 4Life product :4Life Transfer Factor ® Classic.

  Het 4Life verhaal begon met een ongeëvenaarde toewijding aan innovatie en ondersteuning voor een ongeëvenaarde gezondheid. Het zal ongetwijfeld verder gaan met nieuwe producten, studies, patenten, en geavanceerde ontwikkelingen.
   

  In de eerste kritieke dagen van het leven van mensen en andere zoogdieren, geeft een moeder de kennis van het vitale immuunsysteem door via de eerste maaltijd - biest/colostrum - die Transfer Factor moleculen bevat. Als eerste aanvulling van de natuur, dragen deze geheugenmoleculen immuun ervaring over om het immuunsysteem van de pasgeborene op te voeden en voor te bereiden om te functioneren in de wereld.

  Terwijl de vitamines en kruiden voeding geven aan het immuunsysteem, geven transfer factoren informatie, zodat immuuncellen hun werk sneller en efficiënter kunnen doen. Bij onderzoek door de jaren heen is gebleken dat transfer factor moleculen in overvloed in de natuur aanwezig zijn. Door middel van een gepatenteerd filtratieproces, haalt 4Life transfer factoren uit de biest van de koe en uit eierdooiers van de kip voor het ontstaan van haar Transferceutical ™ producten.

  Mensen van alle leeftijden kunnen profiteren van de eerste aanvulling van de natuur door het lenen van immunologisch geheugen van het sterke, en heldhaftige immuunsysteem van deze twee dieren.

  Transfer factoren:
  • Helpt immuuncellen snel binnendringende ziektekiemen of andere potentiële bedreigingen herkennen
  • Helpt het immuunsysteem efficiënter reageren na een geïdentificeerde indringer
  • Leent een hand in het herinneren van hoe u elk probleem dat uw ​​immuunsysteem tegenkomt kan aanpakken, zodat uw lichaam de volgende keer precies weet wat te doen

  4Life is verder gegaan dan wie dan ook bij het bevorderen en het onderzoeken van de voordelen van transfer factoren. Deze wetenschappelijke innovatie wordt ongetwijfeld voort gezet.

  4Life is doorgegaan met zijn producten uit te breiden met een algemene gezondheid- en wellnesslijn, een huidverzorgingslijn, en een gewichtsbeheersende productlijn.
  Vandaag de dag biedt 4Life meer dan 60 verschillende producten.

  Gesteund door wetenschappers en artsen, zijn de 4Life Transferceutical gepatenteerde producten, onderzocht, en gebruikt door duizenden mensen over de hele wereld.
  U kunt genieten van een slimmer immuunsysteem met 4Life Transfer Factors en ontdek hoe goed gezond zijn kan voelen!

   

   

   

  Wij zijn exclusief !

  Als het gaat over Transfer Factor onderzoek, nam 4Life de leiding in 1998 en heeft deze positie nooit meer losgelaten.


  Andere bedrijven keken toe hoe 4Life de ene innovatie na de andere wist te leveren.


  4Life Transfer Factor® producten zijn meer dan alleen innovatief...ze zijn één van de beste producten voor het algemeen welzijn.

  Ze leveren de ondersteuning die U nodig hebt, wanneer u die nodig hebt.

  4Life Transfer Factor® producten zijn exclusief.


  Deze krachtige en unieke producten kunnen meer en meer doen voor uw welzijn, meer voor uw bedrijf, en nog veel meer voor anderen.

  Wij, 4Life Research, hebben het patent van Transfer Factors en zijn gelauwerd in de INC500.

All Posts
×
×
*Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten